Apartma ZRM Center

Moj račun
  zrmcenter@gmail.com   031 449 626

Apartma

Velik trisobni apartma se nahaja na izjemni lokaciji ob robu centra mesta Idrije, v mirni lokaciji in naslonjen na zeleni Rožni hrib.

Odlična izhodiščna lokacija za ogled zanimivosti rudarskega mesta Idrije z več kot 500-letno zgodovino, uvrščene na UNESCO-v seznam kulturne dediščine, kot tudi za vse rekreativne športnike (športni ribolov, gorsko kolesarjenje, pohodništvo, smučanje …).

Skozi celotno zgodovino mesta se je razvila svojevrstna kulinarika (žlikrofi, smukavc …), ter idrijska čipka . Hrano se lahko telefonsko naroči v bližnjih restavracijah s hitro dostavo na dom.

V bližini se nahaja krajinski park Zgornja Idrijca z naravnost čudovitim naravnim kopališčem ter Divjim jezerom. V neposredni bližini apartmaja se nahajajo vsi pomebni infrastrukturni objekti (trgovine, pošta, banka, avtobusna postaja, zdravstveni dom, gostinski lokali, izposojevalnica električnih koles …) ter vsi pomembni kulturni spomeniki, zaradi katerih je mesto Idrija na seznamu UNESCO-ve kulturne dediščine.

Več brezplačnih parkirnih mest se nahaja v neposredni bližini apartmaja.


Apartma:
Gost lahko najeme celoten apartmaja za do 6 oseb.

 

Soba 1

Dve postelji, omara za garderobo, obešalnik, pisalna mizica

 soba1

Soba 2

Dve postelji, omara za garderobo, obešalnik, pisalna mizica ter na željo še dodatna postelja.

 

Soba 3

Dve postelji, omara za garderobo, obešalnik, pisalna miza.

 

 

Confortni apartma je popolnoma obnovljen in opremljen z novim pohištvom. V centru apartmaja se nahaja velika dnevna soba z z veliko jedilno mizo, v ležišče raztegljivim kavčem in TV ter brezplačen wi-fi. Hlajena/ogrevana je s toplotno črpalko ter centralnim ogrevanjem. Tam je tudi priročna kuhinja z velikim hladilnikom, indukcijsko kuhalno ploščo, mikrovalovno pečico, kafetiero, čajnikom ter pomivalnim strojem.

 

Dnevna soba s kuhinjo

 

 

Na južni ter na vzhodni strani sta dva balkona od katerih ima večji senčnik (tendo). V sobo 2  je mogoče postaviti zasilno posteljo ter ograjeno posteljico za majhne otroke. Domače živali so prepovedane, kakor tudi kajenje, zabave in obiski.

 

WC in kopalnica

 

 

Balkon s tendo, mizico ter dvema udobnima stoloma.

 

 

Shramba za ribiško opremo, kolesa, pohodno opremo …

 

 

 

Prostor za piknik z Weber žarom, mizo in 4+ stoli ter velikim senčnikom.